Allan Jordt

Allan Jordt

Centerleder

Der er altid kaffe på kanden og tid til en rundvisning,
så kontakt mig på 7190 8771 eller på centerleder@augustenborghallerne.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende leje af hallerne, vores Kultursal, arrangementer, medlemskab eller andet.

Du finder os på
Kettingvej 19.a, 6440 Augustenborg

 Du kan også skrive til os på post@augustenborghallerne.dk. Det er vores fælles indbakke, og så bliver du kontaktet af mig eller en af mine medarbejdere.

Lene

Lene

Centermedhjælper

Lene finder du i hallerne og i cafeteriet i den daglige drift.

Susanne

Susanne

Cafeteriemedhjælper

Susanne har vi glæde af i cafeteriet.

HAR DU BOOKET LOKALE I AUGUSTENBORGHALLERNE?

Sønderborg Kommune er lige nu ved at udrulle et nyt bookingsystem. Det bliver super godt, men som med alle nye systemer kan der forekomme lidt “børnesygdomme”. 

Derfor bedes du kontakte os senest 5 hverdage før dit arrangement for at få bekræftet din reservation, så vi kan sikre os mod overbookninger.

Du kan ringe på 7190 8771 eller skrive til os på centerleder@augustenborghallerne.dk eller post@augustenborghallerne.dk. På forhånd tak. 

Augustenborghallerne er en selvejende institution beliggende midt i Augustenborg by. Hallerne deler parkeringsplads med Augustenborg Skole og ligger også tæt på indkøbsmuligheder.

Vi har to idrætshaller, flot Kultursal med scene og god akustik til revy, fester  (også udlejning til private), vi har lækkert motionscenter, skydebaner, café og moderne møde- og kursusfaciliteter.

Augustenborghallerne er det pulserende hjerte i byen og det naturlige valg, når du vil dyrke sport, afholde møder, foredrag og koncerter i miljørigtige, velholdte og moderne rammer.

Læs mere om, hvordan du er med til at bakke op om bæredygtighed og miljø ved at dyrke sport og afholde dine arrangementer hos os.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

 

– Har du overvejet at leje Kultursalen, caféen eller måske en af hallerne til et firma- eller privat arrangement?

– Har I brug for moderne mødefaciliteter?

– Har I idéen, men mangler stedet til en messe?

– Vil I ses med reklameplads i hallerne?

 

 

 

Støt dit lokale aktivitets- og kulturcenter

Medlemskab af hallen koster 100 kr./år og giver naturligvis stemmeret på vores generalforsamlinger. Men derudover bidrager du også til, at vi kan gøre endnu mere for dig som bruger, vores gæster og vores fælles miljø.

 

På forhånd tak!